tiistai 28. kesäkuuta 2011

KyJy on aloitettu =)

Ensimmäinen KyJy on hihatin Novitan Kide langasta malli Moda lehdestä 2/11

Toinen KyJy on Ullan sivuilta löytyvä Lumi huivi Novitan Tico Tico:sta. Yllätys, taas lilaa =D

Näillä on hyvä aloittaa. Sitten ohjetta lukiessani huomasin, että tuota Kidettä tuli ostettua muutama kerä liian vähän. kerässä lukee M koon menekiksi paitaan noin 500g ja ajatteilin, että eihän nyt hihattimeen voi niin kauheasti mennä, joten tänään joutui lähtemään lankaostoksille. Armas mieheni, toivottavasti et lue tätä :)
Eli Kidettä lisää, jotta talvella saa kimallella, Tico Tico:sta tulee ylläri ylläri huivi. Olen huomannut, että tuo lanka taipuu todella kivasti huiviin. Varsinkin, kun se on tasaista ja 100g on noin 400m eli yhdestä kerästä tulee jo kiva ja kahdesta reilu huivi. Nuo Miami langat menee meidän Emmalle, hän haluaa tehdä äidilleen kaulahuivin ensi talveksi... No saa nähdä joutuuko itse hieman avittamaan. mutta kun on jo saanut yhden tiskirätin valmiiksi niin eiköhän se huivi ala sujumaan???
Tuo tasaisempi pää on aloitus, kun jouduin neulomaan 2/3 siitä sillä neiti teki TOSI tiukkaa. Sitten kun alkoi sujumaan niin hän sai tehtyä muutaman ylimääräisen silmukan sinne väliin, mutta täällä on nyt todella ylpeä äiti esittelemässä oman 8-vuotiaansa ihan ensimmäistä neuletyötä =D

4 kommenttia:

 1. Tuota hihatinta olen minäkin miettinyt tehtäväksi,mutta saas nähdä :)
  Aivan ihana tuo tytön patalappu! Siitä se lähtee!

  VastaaPoista
 2. Heh, ensimmäisen lauseen jälkeen meinasin, että kysyn paljonko tuota Kidettä tarvitsee tuollaiseen hihattimeen.. mutta näköjään aivan liikaa, mulla on vain 1 kerä ;) Enkä mene ostamaan nyt lisää!
  Söötti ensimmäinen käsityö! :)

  VastaaPoista
 3. Mullakin on toi hihatin listalla. Ostin summamutikassa juuri sen 5 kerää mustaa Kidettä Citymarketista alennetulla hinnalla, muistaakseni 3,80 kerä. (toivottavasti riittää L-kokoon)

  VastaaPoista
 4. Hieno ensimmäinen työ! Siitä se lähtee!

  VastaaPoista