lauantai 4. kesäkuuta 2011

Ei millään valmista ;)

Yritys on ollut hyvä ja paniikki nousee. Paniikki siitä, että ohjeet katoilevat ja sitten tietokone ei millään suostu avaamaan uudestaan tiedostoa. Onneksi ohje avautui viimein ja sain tulostettua ohjeen mattoon, joita pitäisi tehdä 2 kpl sängyn viereen.

Annis huivi on paria kerrosta ja pingoitusta vaille valmis. Värit on tuossa pätkävärjätyssä langassa aina oma yllätysmomenttinsa kun tekee näinkin pientä työtä tästä tulee nyt hieman pinkimpi kuin olin ajatellut ;) Nuo lyhennetyt kerrokset sen tekvät. Mutta eiköhän tämän valmiiksi saa, kun illalla saa tytsyt nukkumaan ja minä pääsen linnoittautumaan sohvan nurkkaan.


Eilinen aloitus oli Emmalle liivi Novitan Kide langasta. Ja tämän päiväinen on musta frilla huivi. Huomenna pitäisi sitten aloittaa se kovan onnen matto, jotta saisi tuon ontelokude kasan pois olkkarin nurkasta. Ohjeiden katoamis ongelman ratkaisin sillä, että hain kellarin kätköistä kansion ja kasan muovitaskuja ja sulloin ohjeet omiin taskuihinsa. Pysyvät siistinä ja löytyvät. - Ellen nyt sitten kadota koko kansiota -

Kaiken tämän touhuamisen lisäksi löysin itseni eilen tietokoneen äärestä opettelemassa YouTubesta virkkaamaan Bravarian mallia, siihen kun olen nyt törmännyt monessakin blogissa.


Tähän asti pääsin illalla, mutta idea tuli minulle ihan selväksi =). Tätä en uskalla ilmoittaa KYH:n koska ei ole hajuakaan mikä tästä tulee ja mihin langat riittää. Jää ehkä muutaman kerroksen jälkeen mallitilkuksi tai sitten siitä voisi tulla aika kiva tyynyn päällinen.

Kerkesinpä muuten aloittaa sen ensimmäisen maton tässä odotellessani näiden kuvien latautumista. Jotain hyvää super hitaasta nettiyhteydestä, täällä lentokentän takana sattuu olemaan tosi ärsyttävä katvealue.

Tämän päivän viimeiseksi työksi jää nyt turvallisen säilytysratkaisun keksiminen näille kaikille keskeneräisille töille. Meidän Minni kun sattuu olemaan aivan mieletön lankakerä terminaattori ja olen yllättänyt sen jo useamman kerran vaanimasta kerää, kun silmä on hetkeksi välttänyt. Tässä esimerkki viime talvelta. VAROITUS: Kuva ei sovi heikkohermoisilleTuo solmu on vielä selvittämättä, mutta kunhan aikaa riittää niin pakko senkin kimppuun on käydä. Muuten tämän kerän neiti onki vetoketjullisesta kassista. Se oli avannut ketjua noin 8 cm ja sai kerän vedettyä siitä ulos. Jos katti olisi poika niin nimi olisi Houdini.

Hyvää lauantai illan jatkoa kaikille =D

1 kommentti:

  1. Kyllä kissat joskus osaavat! Minnillä on selvästi ollut hauskaa tuon kerän kanssa. Mutta ei se silti varmasti ole helppo solmu selvittää.

    VastaaPoista