maanantai 13. kesäkuuta 2011

Lomailua


Viikonloppu sujui mökillä rentoutuessa. Koira ja tytöt ainakin nauttivat olostaan. Kaikki kolme olivat vedessä suurimman osan ajasta. Minä istuin laiturilla varjon alla vahtimassa neitejä ja KYHäilemässä =) Kyllä siellä olisi saatu materiaalia Hauskimpiin Kotivideoihinkin, kun Roosan rontti nappasi lankakerän mukaansa ja sinne lähti kynsikkäät pitkin mustikan varpuja pomppimaan, kun koira juoksi lankakerä suussa. Onneksi olin vasta aloitellut niitä, sillä niin paljon oli tikkuja ja muita roskia sekä neule että lankakerä täynnä, että oli pakko purkaa koko juttu ja keriä lanka uusiksi. =D No nyt on sitten sama aloitus uusiksi tälle päivälle.
Frilla huivi tuli valmiiksi lauantaina ja kasa keskeneräisiä valmiimmaksi.Kuvassa mustat villasukan alut (mies naureskeli. että saa minut viimein mustasukkaiseksi), pinkit Baktus huivi ja hattu talveksi. Toisen Annis huivin sain valmiiksi tänä aamuna, mutta se on nyt pingoituksessa ja siitä kuvaa seuraavalla kerralla =)

3 kommenttia:

  1. Kiva törmätä näihin listoihin. On kiinnostavaa nähdä mitä muut tekevät ja suunnittelevat tekevänsä. Annis-huivi on sellainen mitä olen joskus suunnitellut, mutten vielä saanut aikaiseksi. Pitäis varmaan ottaa itseään niskasta kiinni!

    VastaaPoista
  2. Anniksen tekoa olen minäkin miettinyt, mutta tuntuu vaan että on miljoona projektia mitä pitäisi tehdä ja sitten nämä kaikki KYH:t ja KYJY:t siihen päälle :)

    VastaaPoista
  3. Niin, se lista on tärkeä. Juuri siksi Excel on oiva apuri.

    VastaaPoista