keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Keskiviikkoa!

Kiirettä pitänyt tämänkin alkuviikon. Kun viime viikko kului helteessä on sitten tästä toisesta lomaviikosta otettu kaikki irti. Maanantaina osallistui nuorempi tyttö kaverinsa ystäväsynttäreille HopLopissa ja pitihän toinenkin päästä sinne rymyämään. Ja kun minulta jäi tuo KIP päivä viettämättä ellei julkiseksi neulomiseksi lasketa laiturilla neulomista ;) niin vietin sitä sitten hieman myöhässä, kun neuloin HopLopin kahviossa tyttöjä odotellessa.

Eilen olimme Heurekaan tutustumassa ja siellä saikin kulumaan miltei koko päivän. Tänään olisi viimein pitänyt siivota, mutta eihän sitä millään malttaisi.

KYH valimiiksi on sitten tullut se toinen Annis huivi, josta sain viimein otettua kuvan tähän.
Se on samasta kerästä neulottu kuin ensimmäinenkin , värit osui hieman omaan makuun sopivimmaksi tällä kertaa. Tein 6 mallikertaa pidemmän ja puoli numeroa pienemmillä puikoilla niin tuli tiheämpää. Mutta eihän se oikein tästä kuvasta näy. Lankaakin jäi vielä 22g, joten nyt pitäisi miettiä sille käyttökohdetta. Ei riitä enää kolmanteen ja on aika ohutta mihinkään muuhun kuin huiviin...(Lace Ball)

Siellä HopLopissa kerkesin myös aloittamaan tämän kännykkä pussin, joka on ollut "todo" listalla jo melkein vuoden, kun kännykkä vaihtui simpukkamallista taas takaisin tavalliseen. No parempi myöhään kun ei milloinkaan. Tai siis parempi nyt kuin vasta sitten kun on taas kännykkä vaihdon tarpeessa. Hmmm, tuota kommenttia ei parane näyttää miehelle. ;)
Nyt on aika kehitellä tälle päivälle KYH aloitus ja ehkä toinenkin ja jos sitten sen siivouksen kimppuun =D

Hyvää keskiviikon jatkoa kaikille!

3 kommenttia:

  1. Kuulostaa kivalta lomalta ja huivi on hurmaava! Mukavaa keskiviikkoiltaa sinullekin :)

    VastaaPoista
  2. Moikka tulla käymään luonasi. Olen Brasiliasta ja rakastin hänen työtään koska olen seuraavat sinua.
    http://pattyschi.blogspot.com/
    Odotan vierailun.

    VastaaPoista