maanantai 20. kesäkuuta 2011

Raivausta

Viimeinkin on saatu myös jotain valmista =D
3kpl Tintin ihania tiskikukkia  ja kaksi pesukinnasta. Nuo tiskikukat tulevat niin ihanan nopeasti valmiiksi, että niillä saa tuon KYH raportin näyttämään paljon siedettävämmältä =) Nyt pitäisi vielä kiireellä keksiä 5 aloitusta niin sitten ollaan ihan aikataulussa. Ajatukset kun tuntuvat kuitenkin pyörivän jo KyJy:ssä pitkä lista on jo siihen töitä suunnitteilla, mutta kun on tämä KYH:äilykin vielä kesken. Nyt pelottaa tuliko heti haukattua liian suuri pala??? ;)

Tämä oma suunnitelma on hieman pettänyt, sillä aina tulee odottamattomia juttuja ja asiat venyy pidemmiksi, kuin on suunniteltu. Olen nyt kaksi päivää ihmetellyt miten paljon tavaraa voi 8-vuotias omistaa ja miten sen saa mahtumaan niin, että omaan huoneeseen mahtuisi vielä asumaan.
Päätimme sitten tehdä haasteellisen kesäloman ja vaihtaa Emman ja vanhempien huoneet päittäin. Toisessa kun on koko perheen vaatekaapit niin tuntui, että siellä sai raivata tilaa aina kaapille mennessä ja nyt saatiin mahtumaan kaksi hyllyä enemmän neidin tavaroille. Tässä kuvassa on jo 90% tavaroista löytänyt paikoilleen, mutta se loppu 10% on sitten sellaista sälää, että niiden setvimisessä menee hermo. Jätesäkki täyttyy aivan turhanpäiväisestä tavarasta.

Kumma vuori pääsiäismunien yllätyksiä ja mäkkäri roinaa löytyi ympäri huonetta ja kaikki pienetkin paperin palaset on pitänyt säästää. No tämän vuodatuksen jälkeen on varmaan parempi mennä katsomaan tuota alakerran autotallia, joka on kunnostettu harrastehuoneekseni... Se kun on niin ääriään myöten täynnä, että hyvä kun saa oven kiinni perässään ;)

Tähän loppuun vielä pieni kevennys. Aamusta kävelin kettiön ohi ja tämä osui silmiini...

Niin mitä kissa edellä niin koiran pitää päästä myös tekemään se perässä. Kyllä Roosa sai kyytiä heti kuvan oton jälkeen, mutta kyllä tuli hieman myös hihiteltyä tuo 40 kiloinen koira keittiön pöydällä ja vain siksi, että kissa tykkää myös nukkua siinä =D Minkäs sille voi, että perhe on täynnä pikku riiviöitä, minut mukaan lukien.

3 kommenttia:

  1. Voi miten viattoman näköinen on hänen ilmeensä siinä keittiön pöydällä... No sullahan on KYH ihan sitten loppusuoralla ja jo uutta suunnittlet. Olet sellainen sitkeä sissi vissiin!

    VastaaPoista
  2. Kyllä sain taas hyvät naurut tuosta viimeisestä kuvasta! Mitä kissat edellä, sitä koirat perässä :)

    VastaaPoista
  3. Teillä on ollut iso urakka huoneiden vaihdossa.

    VastaaPoista