maanantai 27. kesäkuuta 2011

Paluumuuttoa ja päättelyä =)

Juhannus sujui ihan mukavasti mökkeillessä välillä odotettiin myrskyä, välillä satoi ihan reilusti ja sitten viimein sunnuntaina, paistoi aurinko.

Tytöt uskaltautuivat järveen joka päivä, minä en kastellut edes varpaitani. Itseasiassa kaivoin villasukat jalkaan ja yritin saada KYHäilyjä hieman parempaan malliin.

Kolme työtä sain päättely pisteeseen ja toivottavasti tänään ne sitten saisi myös valmiiksi. Paria työtä sain tehtyä vielä eteenpäin, mutta jostain kumman syystä olin ottanut mukaan tosi tummia töitä, joka tarkoitti sitä, että eihän niitä pystynyt tekemään siellä mökkihämärässä, kuin ihan keskellä päivää, kun valaistus on muutama led lamppu katon rajassa sekä myrskylyhtyjä. =)

Nyt alkaa paniikki nousemaan, koska kesälomaa on enää tämä viikko ja vielä on niin paljon keskeneräistä ja KyJy:n ei vielä yhtään aloitusta...

Mutta kun leikkiin ryhtyy on se kestettävä ;) Ei vaineskaan. On tämä ihan kivaa ja kun suunnitelmat ovat kunnossa niin loppu sujuu kuin mäkeä laskien (?)

Erittäin hyvää maanantain jatkoa!

7 kommenttia:

 1. Kyllä sinä selviät KyJystä jos minäkin :) Ja saithan nytkin jo paljon aikaiseksi, tuo päättely on aina se ikävin vaihe ;)

  VastaaPoista
 2. Juu, hyvin se menee! Päättely on töistä ikävintä!

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä päättelyhommiin, ne aina tuppaa jäämään odottamaan parempaa inspistä ;)

  VastaaPoista
 4. Päättelyt on täälläkin inhokki numeber one:(
  Tsemppiä loppurutistukseen kyhyssä! Ja Kyjyyn paljon ideoita ja tsemppiä!

  VastaaPoista
 5. Kiitos, kiitos tsempeistä. Päättely on se syy miksi näihin KYH ja KyJy tempauksiin osallistun. Ei niitä töitä muuten saa valmiiksi asti ;) Muutama vuosi sitten tein tytöille villasukkia talvea varten ja ne olivat ainakin 2 vuotta päättelemättä... Arvatkaas mahtuivatko enää =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meneekö väärin, jos arvaan, että olivat pienet?

   Poista
 6. Mukavaa lomaviikkoa ja käsillä tekemisen iloa!

  VastaaPoista