torstai 16. kesäkuuta 2011

Pussitusta =D

Eilinen toi mukanaan kasan kivoja käsityökirjoja tuo Bavarian virkkaus kiinnosti, kun löysin sen ensimmäisestä blogista ja sitten piti tietenkin hankkia kirja. Niitä kun ei tunnu koskaan olevan liikaa. Oikeasti niitä kirjoja tuli 4 kpl, mutta kerkesinpä siivoamaan sen neljännen ( josta muuten oli tarkoitus ottaa ideoita seuraavaan työhön...kuinkas muuten) no nyt se on taas siellä "todella hyvässä paikassa" josta se toivottavasti löytyy ennen ensivuotta.


Montakohan päivää olen jo manaillut tuota meidän Minni- kissaa. Piti sen takia tyhjentää kaapista puoli hyllyä, että sain mahtumaan pyykkykorin mihin olen tallettanut kaikki keskeneräiset KYH:t No kun aloituksia alkoi tulemaan niin se tarkoitti yhtä isoa solmua pyykkikorissa. Tänään meni aamu siihen, että solmut setvittiin ja työt laitettiin sivästi jokainen omaan "roskapussiin" säilöön. Nyt on langat ja työt järjestyksessä ja sieltä sitten voi arpoa keskeneräisen, jota voi jatkaa =DEiliseksi aloitukseksi tuli sitten salomonin solmu huivi Puro batik langasta ja tämän päiväinen on junasukat Ticoticosta. Mukana kuvassa on myös ne kämmekkäät, jotka taitavat muuttua irto hihoiksi, sillä aloitin ne kämmenestä ja päätin neuloa niin pitkään, kun lankaa riittää.
Sattuipa muuten tuosta Purosta tuleva huivi juuri sopivan leveäksi. että langan pätkäväri aiheuttaa ovelan raidoituksen. =)

6 kommenttia:

 1. Mäkin harjoittelin tänään sitä Bavarian virkkausta!

  VastaaPoista
 2. Tuosta huivista tulee varmasti kivannäköinen, ainakin nyt näyttää siltä :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kirjoja! Noita minulla ei olekaan... Kiinnostaisi tuo Bavarian-virkkaus minuakin,en vain ole tohtinut kokeilla vielä... Ja salomoninsolmutkin on hämärän peitossa meikäläiselle :)

  VastaaPoista
 4. Minä kokeilen just nyt sitä bavariaa ja nyt sen tajusin, ensin piti vähän sisäistää.. Nyt sit ei muuta malta tehdäkään; se on aika koukuttavaa.

  VastaaPoista
 5. Oi, minunkin pitää kaivaa virkkuukoukku, vaikka virkkaus on mulle vähän "tuntemattomampi" käsityölaji..iloista päivää sinne, romulyyli-riitalta.

  VastaaPoista
 6. Joskus ne lemmikit sekaantuvat, vaikkei omistaja tahtoisi.

  VastaaPoista